egy sikeres életmódváltozás folyamata

50 kg minusz - egy év alatt

50 kg minusz - egy év alatt

Itt tartok 9 hónap után

2019.01.27

2019. január 27. - Szabó Jozef

Ma készült fotókkal mutatom meg, mit jelent -41 kg esetemben. Ezt a nadrágot hordtam 2018 májusában:

 naci_1.png

 

naci_2.png

 

Nincs pontos feljegyzésem arról, hogy mikor tértem át az új életmódra. Tavaly május elsején még Berlinben vígan söröztem, június elsején Siófokon fürödtünk ekkor azonban már az új életmódnak megfelelően étkeztem és így sört sem ittam. Tehát az áttérés valamikor 2018 májusában következett be.

 

A fizikai állapotom is jelentősen változott!

 

Ma reggel lekocogtam 5 km-t a helyi futó rendezvényen:

29. Yours Truly Nemzetközi Futás

"Finn kezdeményezésű Nemzetközi Futás az év leghidegebb időszakában. Télen amikor nincsenek versenyek, versenyezzünk egymással.
Fussunk bárhol ahol kedvünk van, szabadban, edzőteremben, .. és küldjük be az eredményeket.
Becsületbeli futás, hisz az 50 km-es távot és az időt Neked kell mérned!
Szereted a kihívásokat?! Fuss az év leghidegebb időszakában, légy résztvevője egy nemzetközi versenynek!"

http://www.futas.net/yourstruly/

Messze vagyok attól, hogy órákig fussak - ma épp elég volt az 5 km-t lekocognom 44 perc alatt - nem hiszem, hogy valaha is képes leszek arra, hogy akár 25 km-t lefussak.

 

koc_01.png

 

Most jön a lényeg!!!

 

Ha valaki nekem egy éve azt mondja, hogy lefogyok több mint 40 kg-t, le tudok kocogni 5 km-t akkor harsányan kinevetem!!!

 

Ha valaki nekem egy éve azt mondja, hogy teljesen másként fogok étkezni pl. nem eszem tejet, tejtermékeket, pékárukat, felvágottakat - étkezés közben még vizet sem iszom - viszont reggel első a citromos víz - nem iszom alkoholt, kávét, teát (stb.) - akkor harsányan kinevetem!!!

 

Mindez teljes képtelenség !!! - mondtam volna

 

Az egész azzal kezdődött, hogy egyik ismerősöm arról beszélt, hogy este 6 és reggel 9 közt ne egyek. Már tudom, hogy ezt nevezik időszakos böjtnek.

 

Egy másik ismerősöm pedig felhívta a figyelmem Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök videóira. Elkezdtem ezeket nézegetni. Minden nap hol egyet, hol hármat. Hol a korábbi rádióműsorok felvételét néztem, hol a rögzített előadásait. Most csak két példa (a több mint száz videóból):

 

 

 

 

Minden információ ingyen fent van a neten. Én vagyok a példa rá, hogy működik.

 

ÉN AZ UTAT TUDOM MEGMUTATNI, AMIN ELINDULTAM ÉS AMIN HALADOK MÁR 9 HÓNAPJA - HA TE IS VÁLTOZTATNI SZERETNÉL, NEKED A SAJÁT UTADON KELL ELINDULNOD!

 

Útról van szó és a rajta való haladásról. Egészen biztos vagyok benne, hogy úgy nem működik, hogy edd ezt, ne edd azt, csináld a következőt minden nap....

 

Azért nem működik, mert így kimarad a káros sejtmemóriák kezelése!

 

Három technikát ötvözök ugyanis: ételtársítás + időszakos böjt + káros sejtmemóriák kezelése

...valamint rendszeresen mozgok.

 

Ha szeretnél többet tudni, és nincs időd kivárni, míg apránként leírom a módszert és a tapasztalataim, nézd meg saját videóimat. Mindhárom elég rövid...

 

 

 

 

 

 

 

 Az előző bejegyzésben láttad az évekkel ezelőtti fotóimat. Most láttad hol tartok 9 hónap után. A jövőt én sem ismerem, de teljes mértékben megvalósíthatónak tartom, hogy elérem azt, hogy 12 hónap alatt lefogyjak 50 kg-ot.

 

Kalandra fel!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minusz50kg.blog.hu/api/trackback/id/tr7114591908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andika65 2019.01.28. 20:24:58

Gratulálok! Kaptam motivációt neki állok én is, egyedül a zabkásától félek, hogy meg tudom e enni. Köszönöm a részletes tájékoztatást. További kitartást. Üdvözlettel: Horváthné Fenyvesi E Andrea.
süti beállítások módosítása